0 ks
Nákupní košík je prázdný.
Cena celkem s DPH
0 Kč

Zásady ochrany soukromí

(souhlas a podmínky zasílání obchodních a jiných obdobných sdělení)


Zaškrtnutím políčka "souhlasím" a odesláním tohoto souhlasu, uděluje adresát, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, souhlas se zpracováním zde poskytnutého elektronického kontaktu a využitím těchto údajů společností Dita P. s.r.o., se sídlem: Výchozí 118/6, Podolí, 147 00 Praha 4, k zařazení do databáze za účelem zasílání novinek a obchodních sdělení společnosti a jejích partnerů, prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona 480/2004 Sb.
Přihlášením k odběru vyjadřuje adresát svůj výslovný souhlas s podmínkami zasílání a současně uděluje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění odesílateli:

1. souhlas se zpracováním svých osobních údajů v rozsahu uvedeném v kontaktním formuláři, pro marketingové účely poskytovatele, tj. zasílání informací o pořádaných akcích, nabídka výrobků (zejména periodických a knižních publikací), služeb a informace o dalších aktivitách odesílatele, a dále se zasíláním obchodních sdělení třetích stran,

2. souhlas se zasíláním obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti a o změně některých zákonů, v platném znění, a to na dobu neurčitou.

3. souhlas se zpracováním cookies pro účely personalizace obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti. Souhlas se zpracováním cookies můžete kdykoliv odvolat zasláním požadavku na email adresu info@ditap.cz.


Více informací o cookies a důvodech jejich využití:

https://www.google.com/policies/technologies/cookies/
https://www.google.com/policies/technologies/types/
https://www.google.com/policies/privacy/
https://www.google.com/policies/technologies/ads/


Udělení souhlasu je dobrovolné. Poskytovatel je oprávněn k těmto osobním údajům přiřazovat i další adresátovy osobní údaje. Adresát má právo svůj souhlas kdykoli odvolat, a to aktivací odkazu v zápatí každého takového sdělení, písemnou formou na adresu sídla poskytovatele, nebo též formou písemného sdělení na e-mailovou adresu poskytovatele. Adresát má dle § 21 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, zejména právo přístupu k osobním údajům, které se jej týkají a právo je opravit, zablokovat nebo požadovat jejich likvidaci, jakož i právo na omluvu, peněžní zadostiučinění nebo peněžitou náhradu, bylo-li jednáním poskytovatele porušeno právo subjektu údajů na lidskou důstojnost, osobní čest, dobrou pověst či právo na ochranu jména.
 

DENÍK DITY P.

DENÍK DITY P.

Kuchařský bestseller, podle kterého vznikl seriál České televize.
ZLATO A PLATINA

ZLATO A PLATINA

Slavnostní servis, který vás povede velkými okamžiky života.
VYŠÍVANÝ PORCELÁN

VYŠÍVANÝ PORCELÁN

Pohrajte si s jejich kombinacemi. Mák se Stehem? Nebo Pruh s Lodičkami?
BROŽE DITY P.

BROŽE DITY P.

Jsou zemité a křehké zároveň. Dají se nosit na klopě kabátu, na tričku, na plavkách, na džínách nebo připnuté na kabelce.