0 ks
Nákupní košík je prázdný.
Cena celkem s DPH
0 Kč

Těstoviny s ricottou, citronovou kůrou a tymiánem

4 porce Příprava: 10 minut Vaření: 10–15 min
400 g těstovin linguine
300 g čerstvé ricotty
2 lžíce olivového oleje
1 stroužek česneku, prolisovaný
kůra z 1 biocitronu
4 lžíce citronové šťávy
sůl
hrst lístků čerstvého tymiánu + na ozdobu
50 g parmazánu, nastrouhaného + na ozdobu
Postup přípravy
Těstoviny uvařím podle návodu na obalu. Zatímco se vaří, promíchám ve velké míse všechny ostatní ingredience. Uvařené těstoviny sliju. Pár lžic vody z těstovin přidám do mísy, přihodím těstoviny, promíchám, posypu lístky tymiánu a parmazánem a nesu na stůl.
 

Tenhle recept, a mnoho dalších, najdete v mé kuchařce
a úplně nejvíc vám bude chutnat na mém porcelánu:

DITA P. DĚTEM

DITA P. DĚTEM

Nová kuchařka Dětem. Jídla pro děti, která chutnají i dospělým.
ZLATO A PLATINA

ZLATO A PLATINA

Slavnostní servis, který vás povede velkými okamžiky života.
VYŠÍVANÝ PORCELÁN

VYŠÍVANÝ PORCELÁN

Pohrajte si s jejich kombinacemi. Mák se Stehem? Nebo Pruh s Lodičkami?
BROŽE DITY P.

BROŽE DITY P.

Jsou zemité a křehké zároveň. Dají se nosit na klopě kabátu, na tričku, na plavkách, na džínách nebo připnuté na kabelce.