0 ks
Nákupní košík je prázdný.
Cena celkem s DPH
0 Kč

KRAMBL

PŘIPRAVA: 15 MINUT / PRO 4 OSOBY / PEČENÍ: 25 MINUT
3 hrnky jahod
3 hrnky lesního ovoce (maliny, borůvky, ostružiny)
4 lžíce krupicového cukru
zmrzlina nebo šlehačka k podávání
Na drobenku:
100 g másla
120 g ovesných vloček
100 g hladké mouky
130 g hnědého cukru
1 lžička skořice
Postup přípravy
1. Předehřeju troubu na 180 °C. Nejdřív si udělám drobenku: máslo rozkrájím na kousky a nechám chvíli měknout. V misce smíchám vločky, mouku, hnědý cukr a skořici, přidám nakrájené máslo a všechno prsty promačkám, až se vytvoří drobenka.

2. Jahody i lesní ovoce umyju, jahody přepůlím, a dám do mísy a prosypu cukrem. Ovoce po 5 minutách rovnoměrně rozdělím do 4 zapékacích misek nebo upravím do jedné velké, posypu drobenkou a dám na 25 minut zapéct. Drobenka by měla zezlátnout a ovoce pod ní jemně probublávat. Vyndám z trouby, nechám chvíli chladnout, nakonec ozdobím zmrzlinou nebo šlehačkou.

Tenhle recept, a mnoho dalších, najdete v mé kuchařce
a úplně nejvíc vám bude chutnat na mém porcelánu:

DITA P. DĚTEM

DITA P. DĚTEM

Nová kuchařka Dětem. Jídla pro děti, která chutnají i dospělým.
ZLATO A PLATINA

ZLATO A PLATINA

Slavnostní servis, který vás povede velkými okamžiky života.
VYŠÍVANÝ PORCELÁN

VYŠÍVANÝ PORCELÁN

Pohrajte si s jejich kombinacemi. Mák se Stehem? Nebo Pruh s Lodičkami?
BROŽE DITY P.

BROŽE DITY P.

Jsou zemité a křehké zároveň. Dají se nosit na klopě kabátu, na tričku, na plavkách, na džínách nebo připnuté na kabelce.