0 ks
Nákupní košík je prázdný.
Cena celkem s DPH
0 Kč

PUDINKOVÝ TRIFLE

Méně je někdy více. A více je někdy nejvíc. Tenhle dort je nejvíc. Čím víc ho je, tím lépe.

PŘIPRAVA: 30 MINUT CHLAZENÍ: 1 HODINA / PRO 10-12 OSOB
4 sáčky vanilkového pudinku
2 l mléka
120 g krupicového cukru
4 balení smetany ke šlehání
160 g moučkového cukru
2 zakysané smetany
2 balení dětských piškotů (240 g)
8 lžic rumu
4 tyčinky Snickers, nakrájené na plátky + kousek na postrouhání
Postup přípravy
1. Pudinky uvařím podle návodu na obalu. Ve velké míse ušlehám elektrickým šlehačem smetanu s moučkovým cukrem na pevnou šlehačku. Gumovou stěrkou do ní opatrně vmíchám všechnu zakysanou smetanu, aby vznikl krém.
2. Do velké skleněné mísy (o objemu asi 4 l) rozložím čtvrtinu piškotů, pokapu je 2 lžícemi rumu a přeliju čtvrtinou pudinku. Na pudink vyskládám čtvrtinu Snickers a přeliju čtvrtinou krému. Pak pokračuju stejně: piškoty, rum, pudink, Snickers, krém, piškoty, rum, pudink, Snickers a krém. Pak udělám stejně ještě jednu poslední vrstvu a krém ozdobím nastrouhaným Snickers. Trifle dám asi na hodinu vychladit do lednice, ale někdy už to nevydržíme a sníme ho rovnou. I teplý je boží!

Tenhle recept, a mnoho dalších, najdete v mé kuchařce
a úplně nejvíc vám bude chutnat na mém porcelánu:

DITA P. DĚTEM

DITA P. DĚTEM

Nová kuchařka Dětem. Jídla pro děti, která chutnají i dospělým.
ZLATO A PLATINA

ZLATO A PLATINA

Slavnostní servis, který vás povede velkými okamžiky života.
VYŠÍVANÝ PORCELÁN

VYŠÍVANÝ PORCELÁN

Pohrajte si s jejich kombinacemi. Mák se Stehem? Nebo Pruh s Lodičkami?
BROŽE DITY P.

BROŽE DITY P.

Jsou zemité a křehké zároveň. Dají se nosit na klopě kabátu, na tričku, na plavkách, na džínách nebo připnuté na kabelce.