Narodila jsem se bez chuti k jídlu. Toto stigma jsem ale naštěstí brzy překonala: svou vášeň pro vaření a jídlo praktikuju od pěti let.
Vedle toho jsem vystudovala gymnázium, maturovala v USA, čtyři roky jsem si na pražské právnické fakultě myslela, že jednou budu soudkyně, než mě zlákala produkce amerických filmů. Ale brzy potom mě dostihla rodinná anamnéza: žurnalistika.
Krátce jsem psala pro iDnes, než jsem konečně vstoupila tam, kam patřím: do novinářského světa o jídle. Do měsíčníku Apetit, jako food directorka. Za půl roku jsem časopis řídila; vydrželo mi to pět let, kdy byl Apetit několikrát oceněn jako Časopis roku. Teď vedu měsíčník o jídle Albert v kuchyni. Žiju v Praze. Miluju Humpolec. Svoji novou rodinu – Marka a Davídka. Jídlo. A Adinu Mandlovou.
Sledujte mě také na: Facebooku